DarkRider

[TECH SUPPORT] Sitewide Upgrades

279 posts in this topic

I just logged in to see that... yeah, pretty much.

Edit: Woopsie... the jukie`s borked overc at Druid too.

Edited by donnato
Additional info.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The juke box has been fixed and we're no longer getting the "Welcome to TES Alliance" menu on each page. Thank you! :D

(It's a pity we don't see it when we click on the TES Alliance logo though. :P )

Edited by ladyonthemoon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Click on the drop down arrow by your username, select "settings". In the next screen, click on "notifications". Then turn off/on whatever you like.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, HeyYou said:

Click on the drop down arrow by your username, select "settings". In the next screen, click on "notifications". Then turn off/on whatever you like.

I don't want to turn the notifications off; I want to turn the "browser notifications" off. I don't want the browser to pop up a window each time I get a message, or someone comments, etc. I just want to see the ordinary notifications. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, ladyonthemoon said:

I don't want to turn the notifications off; I want to turn the "browser notifications" off. I don't want the browser to pop up a window each time I get a message, or someone comments, etc. I just want to see the ordinary notifications. :)

Well, you are correct. I don't see an option to turn that off........ That's.... strange..... Must be a new "feature" post-upgrade.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where are you with the upgrade? The icons in the post editor do not match their use:

  • the emoticon icon is for "link",
  • the link icon is for "quote",
  • the second code icon is for "emoticon",
  • the quote icon is for "center",

etc. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still repairing damage from the update before we can resume fixing new stuff. Setback a bit this week by a killer cold :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, DarkRider said:

Still repairing damage from the update before we can resume fixing new stuff. Setback a bit this week by a killer cold :D

Uh, that sucks. Hope you feel better soon. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/1/2016 at 3:30 AM, DarkRider said:

We're working on toggling it off for logged in members. Also as I mentioned several modules including Gallery and Downloads were impacted by the changes in the site code please don't attempt to uploaded or edit files/images until we post here saying it's safe to do so. :salute:

How safe is it to edit files? I just discovered a mistake in Whitewater Farm... (sigh)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it just me not seeing it or has the Donations stuff disappeared?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/19/2016 at 6:51 PM, Hanaisse said:

Is it just me not seeing it or has the Donations stuff disappeared?

Its not just you. Its gone here as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cannot access this thread: http: //tesalliance.org/forums/index.php?/topic/7830-stump-home-reloaded/

Cannot even post the link properly; I had to add a space into it.

Message:

Quote

Sorry, there is a problem

You do not have permission to view this content.

Error code: 2F173/H

So, is it safe to edit files now?

 

 

Edited by ladyonthemoon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get the same error message - not sure why, but my guess is it's been deleted. 

Don't try to edit your files yet - as soon as it's safe to do so, one of the repair crew will post here. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, grond said:

I get the same error message - not sure why, but my guess is it's been deleted. 

Don't try to edit your files yet - as soon as it's safe to do so, one of the repair crew will post here. :)

Deleted posts shouldn't show up, should they? Thanks for the answer anyway! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems that some of the links on the forums page with graphics are messed up. 

 

Screenshot attacdhed

Capture.JPG

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Arion said:

Seems that some of the links on the forums page with graphics are messed up.

No problem on my side. Firefox 44.0.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On February 6, 2016 at 4:18 AM, ladyonthemoon said:

Talking about fixes, I gave three stars to a thread I created. We shouldn't be able to do that... :lmao:

Pretty sure users could always rate their own content, it's only one vote. There isn't a setting to change it that I can see. :)

2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/6/2016 at 3:18 AM, ladyonthemoon said:

Talking about fixes, I gave three stars to a thread I created. We shouldn't be able to do that... :lmao:

Yeah, I rated my resource before the upgrades happened.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now